Tuesday, 9 August 2016

Lelaki terbang ke China untuk mencari kekasih, menunggu di lapangan terbang selama 10 hari ; berakhir di hospital!
BEIJING – Benar seperti yang dikata, cinta itu buta - dan seorang lelaki yang pergi mencari cinta melalui dalam talian mengambil terlalu serius bagi perkara ini.


Alexander Pieter Cirk dijangka tiba ke rumah di Belanda Selasa selepas dilaporkan menghabiskan 10 hari di sebuah lapangan terbang China dalam usaha gagal bertemu seorang wanita yang Cirk jatuh hati melalui aplikasi dating.

Oleh kerana kecewa dengan masa dan jarak memisahkan pasangan itu, lelaki berusia 41 tahun itu membuat keputusan untuk menunjukkan kasih sayang dengan memohon visa dan terbang di sekitar 5,000 batu untuk melawat perempuan berkenaan.

Sebelum beliau berlepas 17 Julai Cirk dilaporkan menghantar gambar butiran penerbangannya kepada wanita berusia 26 tahun itu.

Tetapi beribu-ribu batu dan jam kemudian, ketika ia mendarat di bandar China Changsha, tidak ada tanda cinta onlinenya akan datang menemui Cirk.

Yakin bahawa dia akhirnya akan datang untuk dia, Cirk memutuskan untuk tinggal di terminal dan sabar menunggu untuk cinta hatinya.

Gambar dia berehat dan berlegar di sekitar Lapangan Terbang Antarabangsa Changsha Huanghua tidak lama mula beredar di media sosial China. laporan berita tempatan diikuti.

Selepas 10 hari, pihak berkuasa dilaporkan mengambil Cirk kelihatan tidak bermaya ke hospital tempatan untuk rawatan.Jurucakap Kementerian Belanda Luar Negeri memberitahu NBC News Selasa lepas bahawa Cirk telah dimasukkan ke hospital daripada " Jumaat 17:30 sehingga Isnin petang."

Jurucakap itu menambah: "Kami menghubungi beliau [ Cirk ] dan doktor apabila dia berada di hospital dan sudah tentu kami telah bertanya jika dia memerlukan bantuan kita, tetapi dia menolak tawaran itu ."

pegawai China dan Belanda enggan membincangkan apa rawatan yang diterima Cirk.

CCTV, penyiar negara China melaporkan bahawa saluran TV tempatan itu akhirnya Berjaya mengesan wanita tersebut. Beliau melahirkan rasa terkejut bahawa teman lelaki dalam talian beliau telah menunggu untuk dia muncul. Dia mengakui bahawa dia berfikir bahawa Cirk bergurau tentang perjalanan tersebut.

Zhang juga mendakwa bahawa dia telah dijadualkan untuk menjalani pembedahan plastik dan oleh itu tidak mampu untuk membalas mesej yang Cirk apabila dia tiba di China.

Wanita itu dilaporkan berkata beliau berharap untuk mengekalkan hubungan jarak jauh beliau dengan Cirk.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...